H&P-HOME & POWER d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
H&P-HOME & POWER d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Kranjčevićeva 19/VP
, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Raza Sokolović, direktorica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Finansije
Opis djelatnosti
Osnovni i primarni cilj firme Home&Power je uvoz i distribucija Siemensove bijele tehnike i kućanskih aparata na prostoru BiH. Iza imena naše firme stoji "Siemens" koji je vodeća europska marka u proizvodnji kućanskih aparata i bijele tehnike.

Samim tim smo jedini u BiH, koji imaju Siemensovu licencu da se bavimo uvozom i distribucijom njihovih proizvoda.

Dugogodišnjim radom i velikim poslovnim uspjesima ostvarili smo povjerenje od strane vodećih ljudi u glavnoj direkciji Siemensa i svijetu kao ravnopravan član zastupnika i distributera malih i velikih kućanskih aparata na području BiH.

Osim toga firma Home&Power se bavi uvozom i distribucijom posuđa vrhunskog dizajna i kvalitete, renomirane njemaćke firme "Silit" koja svojim dugogodišnjim postojanjem i radom, važi za prvog europskog proizvođaća posuđa.

Na zahtjev kupaca iz BiH, stručni tim naše firme je stupio u kontakt sa ljudima iz australijske firme "Celmec International" i dobio eksluzivno zastupništvo za područje BiH. "Celmec Intermational" je renomirana australijska firma, koja se bavi inovacijama u pogledu uređaja za hlađenje i grijanje otvorenih i zatvorenih objekata, ugostiteljskih objekata, tržnih centara, ljetnih bašti i sl.