MK HERCEG Mostar


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Udruženje građana Moto Klub HERCEG Blagaj - Mostar
ADRESA
Branilaca Bosne b.b., 88201 Blagaj - Mostar
Odgovorno lice
Emir Topuza

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Udruženje građana Moto Klub “HERCEG” oformljen je 16.09.2007.godine, kao udruženje građana, na inicijativu mladih entuzijasta i sportista sa području Blagaja.

Udruženje okuplja ljubitelje prirode, kulture i sporta sa akcentom na moto turizam koji je i osnovna aktivnost udruženja. Moto sport, odnosno moto turizam je glavna aktivnost sa kojim je udruženje započelo sa radom. Nakon par mjeseci rada, dolazi do ekspanzije članstva i povećanja naše popularnosti. Dolaskom novih članova i njihovim aktivnim djelovanjem dolazi do proširenja novih i kvalitetnijih turističkih aktivnost na podučiju šireg regiona Hercegovine.

Posjedujemo i vlastite uredske prostorije u Blagaju na adresi ul. Branilaca Bosne bb., koje su ujedno i sjedište našeg udruženja, te zemljište na kojem namjeravamo urediti ekološki kamp, koji će biti meta zainteresovanih domaćih i stranih turista i posjetilaca.

Udruženje za sada okuplja 38 članova i bilježi stalni porast popularnosti u regionu što je garant uspjeha naših programskih ciljeva, a to je povećanje turističke ponude i promocija našeg regiona i države, čime ćemo stvoriti uslove za otvaranje radnih mjesta, i samim tim uticati na poboljšanje kvalitete življenja na ovim prostorima.

Ponosimo se činjenicom što smo u kratkom periodu stvorili veliku popularnost našeg udruženja stalnim radom i zalaganjem naših članova, ljudi različitih obrazovnih, etničkih i vjerskih identiteta

Vijesti