MACK INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE d.o.o. Sarajevo - Mack IT d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MACK INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE društvo sa ograničenom odgovornošću za računalne djelatnosti Sarajevo
ADRESA
Marka Marulića 2, sprat 4, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Emina Jašarspahić, direktorica
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Tenderi
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
MACK I.T. d.o.o. je distributer vodećih svjetskih sigurnosnih rješenja za IT kao što su Trend Micro, Blue Coat, Safenet, Procera, Cyber-Ark, Zscaler, LogLogic, Landesk i Bakbone.

Tvrtka je utemeljena 2001. godine nakon višegodišnjeg uspješnog poslovanja kao IT odjel tvrtke Mack Project Engineering d.o.o.. Danas MACK I.T. d.o.o. djeluje kao članica GROUPMACK HOLDINGA SA sa sjedištem u Luganu, Švicarska.

S primarnim fokusom na sigurnosna rješenja u IT-u, MACK I.T. d.o.o. pruža usluge koje osiguravaju kontinuitet i fleksibilnost rada, te sigurnost i zaštićenost podataka od današnjih računalnih prijetnji.

Zahvaljujući vrhunskom timu visoko obrazovanih informatičkih stručnjaka MACK I.T. d.o.o. predstavlja jednu od glavnih referenci u Republici Hrvatskoj kada govorimo o projektiranju, implementaciji i održavanju cjelovitih računalnih sigurnosnih sustava. Uz to, za svoje partnere i korisnike pružamo usluge školovanja vezano za sva rješenja iz naše ponude.

Kako bi mogao osigurati kvalitetniju uslugu svojim partnerima i korisnicima s područja Bosne i Hercegovine, Mack IT d.o.o. je od 2009. godine aktivirao tvrtku u Sarajevu.

Kvaliteta Mack IT d.o.o. je potvrđena ISO 9001:2000 certifikatom za distribuciju sigurnosnih IT rješenja.