DENARO d.o.o. Bihać


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DENARO d.o.o. Bihać
ADRESA
Mehmed P. Sokolovića br.34, 77000 Bihać
Odgovorno lice
dip.ing.arh. Senad Dizdarević, Direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Firma „Denaro“, osnovana je početkom 2007 god. u Bihaću. Kao porodična firma se u samom početku usmijerava kao prva i jedina specijalizirana u oblasti krova. Djelatnost se proširuje na projektni inžinjering i savjetovanje u građevinarstvu u oblasti krovnih konstrukcija, zaštite krovova, pokrovnog materijala, a kasnije djelatnost proširuje na uvoz specijalnih visokokvalitetnih komponenti za krovove.

Denaro doo se ubrzo pozicionira kao lider u prodaji, servisiranju i savjetovanju u oblasti krovne zaštite čiji je kvalitet prepoznala i stručna javnost kao i investitori koji su imali dosad priliku da kupe i ugrade naše materijale, a potvrda toga je nagrada na 15. Generalnom BH Sajmu ZEPS 2008, za Kolekciju iz oblasti zaštite krova.

Sva roba je porijeklom iz EU, SR Njemačke gdje se materijali u građevinarstvu proizvode i ugrađuju po strogim standardima koji se sa razvojem tehnologije i potreba na tržištu vrlo brzo i kvalitetno prilagođavaju novim postavljenim standardima. Potvrda tome jesu CE certifikati priloženi uz svaki artikal. U oblasti Krovnih folija raspolažemo sa kompletnom dokumentacijom testiranja istih po važećim normama u EU-i.

Denaro je postavio viziju na temelju primjene materijala za što kvalitetniji život ispod krova te u toj oblasti se učvrstiti kao lider ne samo u BiH nego i širem regionu Balkana.

Prema tome misija je jasna za Denaro i njeno tržište. Držati kontinuiran korak u praćenju i primjeni novih dostignuća u građevinarstvu specijalno oblast krova i njegove zaštite.

Cilj kompanije je osnivanje vlastitog maloprodajnog centra za krovove u Bihaću te Akademije za edukaciju u oblasti projektovanja zaštite i upotrebu zaštitinih materijala za krovove kao redovno praćenje novih ostvarenja u projektovanju krovnih konstrukcija. Nadalje je planiran korak sa otvaranjem vlastitog proizvodnog programa iz oblasti termoizolacionih materijala za kvalitetnu zaštitu objekata.

Prateći svoj slogan „ Sve pod jednim krovom“ Denaro Vam predstavlja sigurnu adresu za investiranje u svoje zdravije okruženje, ‘petu fasadu’ bilo da se radi o sanaciji starog ili izgradnji novog krova.

Denaro d.o.o. je preduzeće koje je pored ostalog, usko specijalizirano za pružanje usluga prijevoza robe kako u unutrašnjem tako i u međunarodnom transportu.

Ponuda je bazirana na pošiljke do 3t. max težine i po tom osnovu nudimo slijedeće:

•Transport robe i dostava unutar zemlje
•Transport robe u međunarodnom prometu zbirni
•Transport robe u međunarodnom prometu direktni
•Transport selidbenih pošiljki kako u zemlji tako i u inozemstvu
•Obradu izvoznih dokumenata iz zemlje europske unije
•Obradu tranzitnih dokumenata za prevoz robe kroz treće zemlje