PLANTORAMA d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PLANTORAMA društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Blažuj 78, 71210 Ilidža - Sarajevo
Odgovorno lice
Nedim Abdić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Plantorama d.o.o. je bosanskohercegovačka specializovana firma za uvoz/izvoz i veleprodaju i maloprodaju cvijeća, ukrasnog bilja i prateće opreme. Naša misija je da budemo vodeći biznis partner za specializovanu veleprodaju cvijeća, cvijećare i vrtne centre sa glavnim fokusom na širinu i kvalitet unutrašnjeg i vanjskog cvijeća, te ukrasnog materijala. Mi imamo više godina iskustva na tržištu cvijeća. Mi imamo viziju da u partnerstvu zajedno sa našim kupcima zbližimo ljude i cvijeće za zajedničku dobit.

Unatoč tome da je Plantorama relativno mlada kompanija u hortikulturalnoj industriji, mi posjedujemo tim od visoko kvalifikovanih menadžera za prodaju. mi stavljamo fokus na isporuku širokog spektra visoko kvalitetnog cvijeća, da bi mogli ispuniti sve specijalne zahtjeve naših kupaca. Naš cilj je da budemo inspiracija za naše kupce kada se radi o novitetima, novim vrstama i market mogućnostima.

Zajedno sa našim partnerima posjedujemo sopstveni facilitet za pakovanje u Odense-u - u srcu produkcije cvijeća Danske, te facilitete u Aalsmeer-u Holandija na najvećoj berzi cvijeća u svijetu. Plantorama d.o.o. ima veoma fleksibilnu organizaciju. mi rješavamo sve zadatke sami uključujući pakovanje, informacije, specijalne zahtjeve, organizovanje itd. Mi imamo potpunu odgovornost za svaku kariku u lancu od proizvođača do kupca. to znači da mi možemo da usavršavamo našu organizaciju tako da budemo racionalni, efektivni i ekonomični tokom čitave godine. Mi sklapamo liste ponuda svake sedmice, gdje možete dobiti brzi pregled šta je trenutno u ponudi.

To što nudimo jeste široki asortiman unutrašnjeg i vanjskog cvijeća, te keramike i staklenih vazni i ostale prateće opreme, koje nudi više od 5000 naših evropskih i svijetskih partnera i proizvođača.