BOJORAD d.o.o. Brčko


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BOJORAD d.o.o. za proizvodnju ,trgovinu i usluge Brčko Distrikt BiH
ADRESA
Mostarska br.148 a
, 76100 Brčko Distrikt
Odgovorno lice
Resul Mujkić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Održati i povećati vrijednost građevinskih objekata. Zaštititi i sanirati zidove, podove i stropove, povećati njihovu funkcionalnu i estetsku trajnost. U tome leži zadaća Sto AG.

S tim ciljem ovo poduzeće razvija, proizvodi i prodaje sisteme proizvoda i usluge. Arhitektura igra značajnu ulogu u životu ljudi. Njezina zrelost ogledava se u ukupnoj slici nekog naselja, grada, regije. Sliku upotpunjuje i netaknuti okoliš.

Sto AG dužan je postupati s prirodnim resursima tako da ih što bolje očuva. Zato njeguje suradnju s partnerima - svojim istomišljenicima.

Bojorad d.o.o.- Brčko je osnovano 1990 godine. Djelatnost firme je prodaja svih vrsta fasade, boja, lakova, betonskih izolacionih materijala, akustike i ostalih dekorativnih materijala u završnom građevinarstvu.

Od 2000. – te godine smo zastupnici firme Sto AG Stühlingen-Njemačka za Bosnu i Hercegovinu.

Važan zadatak firme Sto je proizvodnja kvalitetnih proizvoda. Na našoj web stranici dobit će te iscrpan pregled asortimana i proizvoda firme Sto. U Proizvodnom programu moći će te pronaći jasno razčlanjene tri grupe proizvoda:

fasada;
unutarnji prostor;
beton.

Oblici, boje i materijal karakterizuju izgled fasade. Ne manje važan je i pogled iza fasade: njezina funkcionalnost i trajnost. Fasada izrađena proizvodima i sustavima Sto ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred neki izvedbeno usavršeni element zgrade.

Pri oblikovanju interijera teži se povezivanju funkcionalsoti i estetike u skladnu cjelinu. Unutarnji premazi Sto savršeno odgovaraju ovim zahtjevima. Ekonomični su pri ugradnji, doprinose individualnom i funkcionalnom dizajnu prostora i zadovoljavaju visoke kvalitetne standarde u pogledu zdravog „života u interijeru“.

Sto je prihvatio i izazov da zaštiti betonske objekte i da na taj način sačuva njihovu substancu-preventivnom zaštitom i sanacijskim mjerama, gospodarski i ekološki te uvijek teži da zahtjevima tehnike i pitanjima estetike pridoda jednaku važnost.

Drugi, kompleksan izazov sastoji se u tome da proizvodi Sto kod svakog objekta pospješe optimalne rezultate. A budući da su za Sto važni samo ukupni rezulatati, oko svih sustava proizvoda, grupiraju se usluge orijentirane na projektiranje i primjenu-sustav Sto: Za uspješan nastup svakog pojedinog kupca.

Optimirati društveni proizvod zanatlija, arhitekata i investitora - tako glasi poslovni moto tvrtke Sto AG. A na sljedećim stranicama pročitajte, kojim scenarijem ona postiže svoj cilj.