MKD SINERGIJAplus d.o.o. Banja Luka - u stečaju


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Mikro Kreditno Društvo SINERGIJAplus d.o.o. Banja Luka - u stečaju
ADRESA
Mladena Stojanovića br. 111
, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Milan Latinčić, stečajni upravnik

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Događaji
Ličnosti
Opis djelatnosti
U želji da unaprijedimo našu saradnju kreirali smo internet stranice na kojima ćete pronaći osnovne informacije o mikrokreditnom društvu "SINERGIJA plus".

Osnovana marta 1997. godine kao udruženje građana, SINERGIJA se poslovima mikrokreditiranja, uz početnu pomoć Svjetske banke, bavi od oktobra iste godine. Kao mikrokreditna organizacija "SINERGIJA plus" registrovana je jula mjeseca 2002. godine u skladu sa Zakonom o mikrokreditnim organizacijama Republike Srpske. Od Septembra 2007. godine poslujemo kao Mikro Kreditno Društvo.

Spektar finansijskih usluga koji vam možemo ponuditi odnosi se na mikrokredite u iznosima od 3.000 do 30.000 KM namijenjene postojećim privatnim mikro, malim i srednjim preduzećima, samostalnim radnjama, gazdinstvima i preduzetnicima u sektorima proizvodnje, usluga, poljoprivrede i trgovine. Radi se o sedam osnovnih kreditnih proizvoda koji se medusobno razlikuju u zavisnosti od namjene i uslova kreditiranja.

Činjenica da se broj naših klijenata iz godine u godinu značajno uvećava govori nam da smo tokom proteklih deset godina radili na način koji je vama bio prihvatljiv. To nas ujedno obavezuje da i u narednom periodu sa posebnom pažnjom osluškujemo sve vaše zahtjeve, jer vođena prvenstveno vašim potrebama, "SINERGIJA plus" je u proteklom periodu izrasla u jednu od značajnijih mikrokreditnih organizacija na prostoru Bosne i Hercegovine.

Profesionalno osoblje, brza i jednostavna procedura odobravanja kredita, uslovi prihvatljivi klijentima te prisustvo "SINERGIJE plus" u više od 25 opština Republike Srpske mogli bi biti razlozi zbog kojih ćete se, ukoliko tražite povoljan izvor finansiranja vaše poslovne ideje, obratiti baš nama.

Vijesti