IPSoft s.z.r. Tomislavgrad


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
IPSoft samostalna zanatska radnja Tomislavgrad
ADRESA
Kralja Zvonimira b.b.
(Autobusni kolodvor)

, 80240 Tomislavgrad
Odgovorno lice
Ivica Perić, vlasnik

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Osnovna djelatnost tvrtke IPSoft je prodaja, implementacija i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Potpisivanjem ugovora sa tvrtkom DataLab postali smo ovlašteni partner za prodaju i uvođenje njihovog poslovnog sustava Pantheon. Pantheon ERP je skalabilan i otvoren sustav pogodan za instalaciju i korištenje u malim i srednje velikim firmama. Rast Vaše tvrtke pratit će i rast ovog poslovnog sustava, tako da nije potrebno prelaziti na novo rješenje kada prerastete postojeće, nego je potrebno samo nadoplatiti dodatne potrebne funkcionalnosti prelaskom na jaču verziju Pantheona.
Uvođenje novog poslovnog sustava najčešće je praćeno i obnovom hardwarske opreme da bi sustav funkcionirao što stabilnije, sigurnije i brže. Iz ovih razloga spremni smo klijentima ponuditi najkvalitetniju računalnu opremu i potrošni materijal, te omogućiti što kraći downtime sustava pravovremenim i kvalitetnim održavanjem.
Naše osoblje je osposobljeno za instalaciju i održavanje mrežnih sustava, servera i ostale opreme, a naročito softwareske opreme koju koristi DataLab Pantheon 5.5 (Windows Server, Windows XP, Vista, Microsoft SQL Server 2005, Oracle).
Preduvjet za dobar imidž Vaše tvrtke u današnje vrijeme su profesionalno izrađene Web stranice. Koristeći jedan od najboljih sustava za upravljanje sadržajima (Joomla) i predloške izrađene od strane najboljih dizajnera i Joomla profesionalaca, podignut ćemo rejting vaše tvrtke na veoma zavidnu razinu. Odlično odrađena optimizacija stranica za pretraživače, omogućit će da Vaši partneri i kupci što prije dođu do Vas i Vašeg proizvoda i usluge. Vršimo razvoj novih i integraciju raznih gotovih komponenti u Joomla sustav, primjerice, web shopove, galerije fotografija itd, te modifikaciju istih da bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe.
Za naše klijente vršimo razvoj aplikacija i raznih skripti korištenjem jezika: PHP, JavaScript, SQL, C#, te prodaju nekoliko vlastitih aplikacija.