Sika BH d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Sika BH d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Džemala Bijedića 299, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Dragoslav Matošević, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Sika-Predstavništvo BiH

Sika Predstavništvo u BiH je registrirano 2008. godine kao logičan nastavak dugogodišnjih aktivnosti i prisutnosti na području Bosne i Hercegovine Sika Croatia. Sika-ino ime je kroz dugi niz godina postalo sinonim za pojam vodonepropusnosti u različitim oblastima građevinskih aktivnosti u BiH.
Sika u Hrvatskoj

Poduzeće SIKA CROATIA d.o.o. osnovano je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, čime je formalizirana 40-godišnja prisutnost Sika-e na ovim prostorima. Naši partneri su velika građevinska poduzeća, distributeri proizvoda građevinske kemije, specijalizirane trgovine, te izvođači specijalizirani za posebne građevinske radove (sanacije građevina, izvođenje hidroizolacijskih radova, izvođenje industrijskih podova i dr.). Naša divizija industrije opskrbljuje tržište širokim spektrom industrijskih ljepila i brtvila za industriju i brodogradnju.


Sika u svijetu

Sika je utemeljena 1910.g. u Švicarskoj. Kroz proteklih gotovo 100 godina djelovanja, Sika se razvijala i postala globalna kompanija s više od 12900 zaposlenih u 70 država diljem svijeta i s proizvodima dostupnim u više od 100 zemalja.

Danas je koncern Sika AG vodeći svjetski proizvođač specijalnih kemijskih proizvoda za brtvljenje, lijepljenje, izoliranje, ojačanje i zaštitu u građevinarstvu (visokogradnja i niskogradnja) i industriji (industrija i brodogradnja).

Sika djeluje kroz dva poslovna sektora diviziju građevinarstvo i diviziju industrija. S tehničke strane, divizije su jako povezane, ali s marketinške strane oni ovise o potpuno različitim tržištima, pa je podjela na divizije neizbježna radi smanjenja osjetljivosti na različite ekonomske cikluse.

Sika je kompanija koja izuzetno oslonjena na istraživanje i razvoj i kontinuirano postavlja nove standarde u svim tržišnim segmentima u kojima djeluje. Stalnim razvojem novih tehnologija stvaramo nove mogućnosti za naše kupce, dobavljače i zaposlenike.