ZIMMERMANN-ADROVIĆ d.o.o. Živinice


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ZIMMERMANN-ADROVIĆ d.o.o. za proizvodnju i promet roba i usluga, export-import Živinice
ADRESA
ORB br.69, 75270 Živinice
Odgovorno lice
Ernes Adrović, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Firma Zimmermann – Adrović na području Bosne i Hercegovine i Regiona se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem svih vrsta sefova i trezora za komercijalne i privatne namjene.

Firmu Zimmermann – Adrović Sefovi su 2008 osnovali gospodin Zimmermann, koji je vlasnik i osnivač Firme Zirotec Tresore u Neu –Isenburg-u (Njemačka) i gospodin Adrović.

Kombinacija visoko kvalitetnih proizvoda, povoljnih cijena i jakog servisa svrstava firmu Zimmermann – Adrović Sefovi u Bosni i Hercegovini i Regionu i firmu Zirotec Tresore (firma koja se preko 30 godina bavi prodajom i servisiranjem trezora i sefova u Njemačkoj i Europi) među najbolje i vodeće kad su u pitanju sefovi i trezori.

Osim sefova za dragocijenosti za komercijalne i privatne namjene u glavni poslovni segmenat spadaju sadržaji i sigurnosna rješenja za bankarski sektor kao i trezori za pohranjivanje opojnih droga, oružja, dokumenata i nosača podataka
Firma posjeduje vlastitu radionicu za specijalne izrade i lakirnicu, gdje svaki trezor po potrebi može biti u željenu boju lakiran.

Vlastiti vozni park omogućava lagan i jednostvan prijevoz svakog trezora. Kašnjenje isporuke se tako uspješno izbjegava.

Zimmermann – Adrović Sefovi pokriva sa širokim rasponom usluga i posebno osposobljenim zaposlenicima gotovo sva područja servisiranja i prodaje. To uključuje siguran transport, otvaranje sefova (uključujući hitna i vanredna otvaranja ), popravke, promjene i puno više.