BUDGET rent-a-car


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MOBILIA d.o.o. Banja Luka ( Budget rent-a-car )
ADRESA
Krajiških brigada br 233, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Đemal Piskić (Direktor)

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Budget Rent A Car, 01. septembra 2007 godine postala dio globalne mreže sa preko 3500 poslovnica širom svijeta i više od 300 000 vozila. Budget je svijetski super brand osnovan 1958. godine i jedan od lidera u oblasti pružanja rent a car usluga u svijetu.

Za godinu dana rada kao Budget BiH, ostvarili su značajne saradnje sa velikim brojem kako stranih tako i domaćih organizacija, kompanija, institucija, ambasada i međunarodnih organizacija.

Jedinstveni sistem rezervacija omogućava klijentima Budget-a čitav niz dodatnih pogodnosti prilikom korištenja naših usluga. Budget kombinuje snagu jednog od najvećih svijetskih brendova za iznajmljivanje vozila sa detaljnim poznavanjem lokalnih prilika, fleksibilnošću, kvalitetnom uslugom i primamljivim cijenama.

Budget BIH raspolaže flotom od blizu 270 vozila različitih modela, svih veličina sedan vozila, terenskih 4x4 vozila kao i kargo i putničkih kombija. Budget poslovnice u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Mostaru a uskoro i u Bihaću, spremne su odgovoriti na sve zahtjeve svojih klijenata i opravdati moto firme "uvijek tamo gdje nas trebate".

Pored "Leisure" ponude, tj. najmova fizičkim licima, ili najmova za odmor, Budget BIH nudi jedinstvenu Corporate ponudu pravnim licima, što je novost na našem tržištu u svijetu rent a car usluga.

Budget tim svakodnevno stoji na raspolaganju svojim klijentima i nastoji razviti nove ideje i programe sa ciljem mogućnost iznajmljivanja vozila učini pristupačnijim za klijente.


Vijesti