HAJDUČKE VRLETI d.o.o. Tomislavgrad


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
HAJDUČKE VRLETI d.o.o. Tomislavgrad
ADRESA
Blidinje bb, 80240 Blidinje - Tomislavgrad
Odgovorno lice
Marija Vukoja
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Ličnosti
Opis djelatnosti
Tražite li pogodno mjesto za opuštanje i udisanje čistog zraka, Blidinje je definitivno pravi izbor. Na samo dva sata vožnje od mora, ovaj se bosansko-hercegovački Park prirode može pohvaliti očuvanim okolišem i neponovljivim planinskim prizorima Vrana i Čvrsnice. Odlučite li se za ovo odredište, napravit ćete izuzetan potez ka uklanjanju stresa kao posljedice suvremenog gradskog načina života.

Ugođaj ekološke oaze privlači turiste i izletnike tijekom sva četiri godišnja doba, jer skijanje, sanjkanje ili grudanje na padinama Čvrsnice jednako je atraktivno kao i proljetno ili ljetno uživanje u čarima Blidinjskog jezera. Šetnje uz jezero, obilazak pećine hajduka Mijata Tomića, skijanje na jednoj od dvije staze opremljene žičarama ili jednostavno neki drugi vama prihvatljiv način uživanja u prirodi, ovisno o dobu godine, ispunit će vam dan na Blidinju, a motel i restoran Hajdučke vrleti uvijek će vas toplo dočekati i osim hrane ponuditi komforan smještaj u nekom od svojih apartmana ili soba.

Motel Hajdučke vrleti na nadmorskoj visini od 1200 metara otvoren je u ljeto 1999 godine, danas je nenametljivo postao nezaobilazna postaja svih izletnika. Interijer motela ispunjen je povjesnim motivima i raznim vrijednim antikvitetima što se izvanredno uklapa u ambijent cijelog objekta.Motel će zasigurno uz atmosferu toplog doma ponuditi isključivo tradicionalne domaće specijalitete. Izaberete li teletinu ispod saća, janjetinu lešo, sušenu bravetinu s kiselim kupusom ili neko drugo jelo, vlasnik motela i restorana Vinko Vukoja garantira gastronomski užitak u prirodno proizvedenoj i zdravoj hrani.

Hajdučke vrleti naime nabavljaju isključivo domaću zdravu hranu iz blidinjskog kraja, pa tako čak sami mliju pšenicu i raž da bi dobili brašno za svoj domaći kruh. Motelu Hajdučke vrleti možete prići iz pravca Rame, Jablanice, Tomislavgrada ili Posušja, a doslovno ste u mogućnosti ljeti se kupati u Makarskoj te na samo dva sata vožnje izbjeći ljetne sparine i spavati u miru i svježini Blidinja.

Vijesti