HID - FARM p.z.u. Bihać


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
HID - FARM privatna zdravstvena ustanova Bihać
ADRESA
Hasan paše Predojevića 29, 77000 Bihać
Odgovorno lice
Jelena Todorović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
28.03.2003.god upisom u sudski registar kantonalnog suda u Bihaću registrirana je privatna zdravstvena ustanova (PZU) apoteka HID - FARM.
Tada i počinje munjevit razvoj PZU apoteka HID - FARM. te osniva svoja dva ogranka, koje posluju na području USK-a , općina Bihać.
Apoteke HID - FARM su izrasle u respektabilnu apotekarsku ustanovu sa dvanest uposlenih sa željom da se pomogne građanima i da im se lijek učini dostupnim.

Asortimanom, kvalitetom i dostupnošću usluga , racionalnim i efikasnim radom, ostvarenje je krajnji efekat koji se ogleda u pozitivnom odnosu prema pacijentu. Lijekovi po evropskim standardima, ljekoviti preparati, čajevi, vitamini, baby - program, medicinska kozmetika, su pomoć pacijentu na putu ka ozdravljenju.Apoteke su dobro snadbjevene i svaka od novo-otvorenih ima nove kvalitete u odnosu na ostale.

Kao i svi, tako i naše apoteke slijede trendove korištenja informacionog sistema u farmaceutskoj djelatnosti, i u svom poslovanju su uvele ovakav sistem rada čime je omogućena brzina i jednostavnost u obradi podataka. Što je posebno bitno magistru receptoriusu, jer doprinosi boljoj komunikaciji sa pacijentom. Program je vrlo efikasno i precizno riješenjo i pitanje magistralnih recepata i pripravaka kao specifikum apotekarske djelatnosti, njihove tačne recepture, što olakšava rad u labaratoriju, a rukovodiocu apoteke omogućava tačan uvid u zalihe i postojeće stanje.