ARMATURE d.o.o. Čapljina


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ARMATURE d.o.o. Čapljina
ADRESA
Augusta Šenoe bb, 88300 Čapljina
Odgovorno lice
Stjepan Krešić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Tenderi
Finansije
Opis djelatnosti
Armature d.o.o., osnovane u Čapljini BiH, je poduzeće specijalizirano za prozvodnju ventila i specijalizirane opreme u cjevarstvu za uporabu u proizvodnji energije, vodovodima i kanalizaciji, te industriji općenito. Naši proizvodi i inženjerske usluge razvijeni su u smjeru podupiranja obližnjih industrija u razvoju kao što je procesna industrija, šro kasnije razvijamo da uključimo i rudarstvo i energetsku industriju u okolici.

Vlastitim razvojem došli smo do razine da trenutno proizvodimo vlastiti proizvodni program ventila i zasuna proizvedenih u skladu s međunarodnim standardima koji zadovoljavaju sigurnosne standarde u rudarstvu i vodnoj industriji. Svoju kvalitetu dokazali smo i ISO 9001:2000 standardom.

Armature d.o.o. kontinuirano nastoje zadovoljiti sve veće zahtjeve razvojem novih proizvoda koji će povećati sigurnost radnika i produktivnost. Idemo ususret novim tehnologijama kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata u zadovoljavanju standarda nadzornih tijela diljem svijeta. Naš angažman u razvoju novih proizvoda može se jedino usporediti našem angažmanu u zadovoljavanju potreba naših kupaca.

U 21. stoljeću ostajemo vjerni istim vrijednostima koje su postavili naši osnivači. Ti ideali inovacije u dizajnu, izvrsnosti u proizvodnji i najvišim standardima odnosa s kupcima omogućili su nam ulazak na svjetsko tržište jednakom odlučnošću i potporom koju smo razvili prema domaćim kupcima.