UNCRO d.o.o. Tuzla


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
UNCRO d.o.o. trgovina na veliko i malo,uvoz-izvoz,proizvodnja i usluge Tuzla
ADRESA
Ive Andrića br.30, 75000 Tuzla
Odgovorno lice
Emir Muratbegović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Finansije
Referenc lista
Opis djelatnosti
UNCRO d.o.o. je vlasnik maloprodajnog lanca tobacco/convenient/gift shop objekata pod nazivom "Moja UNCRO trafika" i naši maloprodajni objekti se nalaze za sada u nekim gradovima Bosni i Hercegovini: Tuzla, Sarajevo, Lukavac, Gračanica, Orašje i Banovići.Trenutno radi 15 objekata s tendencijom daljeg širenja prodajne mreže.

U Mojoj UNCRO trafici možete završiti mnogo toga na jednom mjestu. U našoj ponudi su duhan, cigarete, cigare, tompusi, cigarillosi, upaljači, šibice, lule, duhan za lule, oprema za lule, rizle, papir za uvijanje, filteri, mašinice za uvijanje, kvalitetne bombonijere, čokolade, slatkiši, grickalice, žvake, karte za kartanje, kockice za jamb, igračke, igrice za PC, igrice za PlayStation, Zippo program upaljača, suveniri, magneti, privjesci za ključeve, sladoled, uvijek hladno piće – Coca Cola, kisela voda, sokovi. Imamo i kafu – tradicionalnu, instant i iz automata – NESS kafa za ponijeti. Tu su još i druge kućne potrepštine.

Kod nas imate i sve što vam je potrebno da nekome spakujete poklon – ukrasni papir, ukrasne kese i čestitke. Vaše je samo da odaberete poklon.
Iz punude usluga izdvajamo:

- Full color print i štampa na sve vrste textila (t-shirt majice, dugih i kratkih rukava, kape, kišobrane),
- Sve vrste i veličine naljepnica (uključujući full collor)
- štampa na sve vrste plastika
- štampa i lasersko graviranje na sve vrste metala, metalnih olovaka, privjesaka, upaljača i ostalog promotivnog materijala
- Zlatotisak i žig za kožnu galanteriju
- Direktni print na šolje itd.

Vijesti