MUREX doo D.Špionica - Srebrenik


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MUREX doo za trgovinu,promet i usluge D.Špionica - Srebrenik
ADRESA
D.Špionica bb, 75356 D.Špionica - Srebrenik
Odgovorno lice
Novalija Ibrahimović, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Finansije
Opis djelatnosti
Historija...

Firma je osnovana i registrovana 1991. godine kao PTP "Murex". Nizom zakonskih transformacija, firma danas posjeduje zakonski oblik društva sa ograničenom odgovornosti i nalazi se u cjelokupnom privatnom vlasništvu. Osnivači i vlasnici društva su Vildana i Muris Slanjankić iz Špionice.

Lokacija uprave društva ...

"Murex" d.o.o. Špionica je lociran na tranzitnom magistralnom putu (M-18) na potezu Tuzla - Orašje, tačnije 4,5 km od opštine Srebrenik i nalazi se uz samu saobraćajnicu na desnoj strani.

Personal ...

Društvo "Murex" zapošljava 50 radnika, koji predstavljaju spoj viš¡egodišnjeg iskustva i mladih visokoobrazovanih kadrova s ciljem bolje i efikasnije organizacije, rukovođenja i osvajanja tržišta.

Misija ...

Društvo "Murex" je danas izraslo u vrlo respektabilnu firmu na području uvoza i prodaje keramike, sanitarije,opreme za kupatila, hidromasažnih sistema ... sa tendecijom širenja prodajnog programa.

Svoj rad bazira na prvoklasnom kvalitetu i kvantitetu roba iz svog asortimana, izuzetnom unutarnjom i vanjskom organizacijom, i odnosom prema stalnim i novim kupcima, što nam je donijelo epitet i image najboljih.

Vijesti