Medijski centar Napredak d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Medijski centar Napredak d.o.o. društvo za informativnu, izdavačku, promotivnu i uslužnu djelatnost Sarajevo
ADRESA
Maršala Tita 56/I, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Nikola Vobornik, urednik i voditelj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Ličnosti
Opis djelatnosti
Radio postaja Vrhbosna je pokrenuta u sklopu Medijskog centra Napredak 11. travnja 1993., a osnovalo ju je Hrvatsko kulturno društvo i Vrhbosanska nadbiskupija za vrijeme ratnih događanja u Sarajevu i BiH.Otvaranju programa nazočili su uglednici društvenog, političkog i vjerskog života Sarajeva na čelu s prof.dr. Franjom Topićem predsjednikom HKD-Napredak. Prostorije radija blagoslovio je kardinal vrhbosanski Vinko Puljić.

Radio postaja Vrhbosna emitira zemaljski program u županiji sarajevskoj, a program također prati i internetska stranica www.vrhbosna.net

Od osnivanja pa do danas Vrhbosna je ispratila mnoge,sada poznate glasove, ali i TV lica. Kada je riječ o uređivačkoj politici radijo postaje Vrhbosna, važno je napomenuti da je programska shema koncipirana na način da prati kvalitet sadržaja u govornom, ali i glazbenom smislu. Od osnutka radija nije bilo većih promjena koje se odnose na shemu. Najveći dio našeg programačini glazba koja je možda i glavni razlog zbog kojeg je radio postaja Vrhbosna rado slušana kod mnogih sarajlija.

Vijesti