PROFIT d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PROFIT društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Plantaže broj 99, 71210 Ilidža - Sarajevo
Odgovorno lice
Andrej Brezigar, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Opis djelatnosti
Profit Sarajevo je domaća proizvodna firma ustanovljena 2000. godine sa orientacijom korištenja domaćeg znanja u funkciji proizvodnje proizvoda za zaštitu ulaza u objekte sa težištem na sigurnost od provale i požara.

Prvi proizvodi bila su protuprovalna vrata klase 2. Vlastitim znanjem mi smo kasnije razvili nova, jača vrata klase 4, koja su danas naš glavni proizvod i sa kojim pokrivamo oko 40% BiH tržišta na području protuprovalnih vrata.

Pored protuprovalnih vrata proizvodimo i sve vrste požarnih vrata, ograde, kapije, a isporučujemo i ugrađujemo i opremu za pogon kapija i cestovne rampe.

U razvojnom odjeljenju, koji među ostalim raspolaže i sa vlastitom opremom za testiranje vrata na protuprovalnost po evropskom standardu EN 1627 stalno tražimo nova, bolja rješenja i prilagođavamo vrata opštim zahtjevima tržišta a i specificnim željama pojedinih kupaca.

U stalnom smo kontaktu sa domaćim i stranim institucijama, koje se bave problematikom zaštite imovine, tako da sve tekuće novosti pratimo sa tog područja.

Vijesti