ASW-Inženjering d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ASW-INŽENJERING PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE I REALIZACIJU INFORMACIONIH SISTEMA DOO BEOGRAD
ADRESA
Takovska 45 A, 11060 Beograd
Odgovorno lice
Nemanja Avlijaš
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Ličnosti
Referenc lista
Saopštenja
Opis djelatnosti
ASW Inženjering d.o.o. je kompanija koja se razvila na iskustvima u realizaciji složenih projekata u oblasti informacionih tehnologija.

Integrišući najnovije informatičke tehnologije, pored svojih proizvoda pruža i širok spektar usluga svojim korisnicima u okviru celog životnog ciklusa njihovih informacionih sistema počev od profesionalnih konsalting usluga preko integracije kompleksnih sistema, pa sve do potpunog održavanja i outsource-inga.

U razvoj vlastitih proizvoda do sada je utrošeno preko 400 inženjer-godina. Kompanija je u kontinuiranom porastu i trenutno ima preko 60 zaposlenih radnika među kojima je 55 IT inženjera specijalista sa višegodišnjim iskustvom.

ASW Inženjering poseduje implementiran sistem upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2008), sistem upravljanja IT uslugom (ISOIEC 20000-1:2011) i sistem menadžmenta bezbednošcu informacija (ISO 27001:2013) . Navedeni sistemi predstavljaju tvrdnju da kompanija posluje u skladu sa međunarodnom najboljom praksom iz oblasti IT.

Kompanija ASW Inženjering je implementirala svoja rešenja u velikom broju kompanija u Srbiji i regionu. Neke od referenci su: Lilly, Đak, Štampa sistem, Gomex, MPC, Voli, m:tel, Apoteke Asterfarm, Obuća Metro, VIK Podgorica i mnogi druge.

Vijesti