DITRX d.o.o. Mostar


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DITRX d.o.o. export - import Mostar
ADRESA
Slobodna zona Hercegovina Rodoč bb, 88000 Mostar
Odgovorno lice
Ivica Drežnjak, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Opis djelatnosti
Tvrtka Ditrix d.o.o koja se nalazi u Rodocu, Carinska zona bb u Mostaru je 100 % privatna tvrtka osnovana 1992.godine od strane Ivice Drežnjak koji je 22.godine samostalni vlasnik tvrtke.

Ditrix d.o.o trenutno broji 4 diplomirana inzinjera strojarstva i 3 dilomirana ekonomista i preko 40 radnika razlicitih profila. Ova tvrtka je nastala kao ideja vlasnika sa pocetnim kapitalom od tisucu eura i jednim zaposlenikom a sada raspolaze kapitalom sa cca.15 miliona eura i sve vecim idejama i standardima ciji je imperativ kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupca. Vlasnik, gospodin Dreznjak pored toga sto je inzinjer strojarstva sa dugogodisnjim iskustvom, uz to je i inzinjer zrakoplovstva te time pored kvalitetnih proizvoda nudi i zagarantovanu kvalitetu konsaltinga. Pored toga tvrtka nudi cca.deset tisuca kvadrata raspolozivog prostora, 50 razlicitih strojeva za obradu i preradu metala i cca.350 alata za proizvodnju u tehnologijama tlacnog lijeva aluminija, zamka,brizganja plastike, prosjecanja lima itd.

Partneri firme koji se ubrajaju u dugogodisnje kooperante su izmedju ostalog: Feal Siroki Brijeg, Metalrad Siroki Brijeg, Mandeks Siroki Brijeg, Interkomerc Mostar,Bekto Precisa Gorazde i dr. Ideja Tvrtke jeste da se od ideje ide ka realizaciji a pri tome u dolazenju do realizacije ostajemo otvoreni za dalja usavrsavanja i nova partnerstva.

Vijesti