WELLMEDIC d.o.o. Gradiška


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
WELLMEDIC d.o.o Gradiška, Veleprodaja medicinskih sredstava
ADRESA
Miloša Obilića 18

, 78400 Gradiška
Odgovorno lice
Dipl.ecc. Goran Janjetovic, Direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Welmedic d.o.o. Gradiška je veleprodaja potrošnim medicinskim materijalom, medicinskim sredstvima i opremom. Odlikuju nas široki asortiman, brza i pouzdana dostava, sveobuhvatna usluga i kvalitetni odnosi koje smo izgradili sa svjetskim proizvođačima i kupcima širom Bosne i Hercegovine.

Privredno društvo Wellmedic d.o.o. je osnovano 29.03.2007. godine pod nazivom SC DUNJIĆ d.o.o., a 03.09.2009. mijenja naziv u Wellmedic d.o.o. Od svoga osnivanja preduzeće se bavi trgovinom na veliko navedenim proizvodima. Sjedište preduzeća i poslovne prostorije se nalaze u Gradišci u ulici Miloša Obilića 18.

Zahvaljujući uspješnom poslovnom modelu baziranom na znanju, iskustvu i velikoj posvećenosti zaposlenih, preduzeće bilježi konstantan rast ukupnog obrta i tržišnog učešća u oblasti distribucije, medicinskih sredstava opreme. Naši kupci su i veliki broj veleprodaja na cijelom područiju BiH kao i sve zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj. Cjelokupno poslovanje kompanije WELLMEDIC d.o.o. je definisano Poslovnikom kvaliteta u skladu sa zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001: 2008.

Vijesti