ASTRA d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ASTRA d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Zelenih Beretki 11, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Elezović Ismeta

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Finansije
Opis djelatnosti
PROEKSIM d.o.o. Zenica u svom vlasništvu ima dva maloprodajna trgovinska preduzeća: Astra d.o.o i Borovo d.o.o

Astra d.o.o, Sarajevo, sa 50 maloprodajna objekta, čini najveći lanac prodavnica za trgovinu obućom na nivou Bosne i Hercegovine.
Astra prodavnice obiluju bogatim asortimanom obuće, linijama modela obuće za sve potrošačke grupe tržišta; sve uzraste unutar potrošačkih grupa, kao i za sve prilike. Široka paleta proizvoda naše ponude odlikuje se visokim kvalitetom, dizajnom vrhunskih svjetskih modnih proizvođača, funkcionalnošću, orginalnošću što znači da nisu zastupljeni u ponudama drugih preduzeća iste djelatnosti što "Astru", kao trgovinsko preduzeće za promet obućom čini drugačijim od ostalih.

Borovo d.o.o, Sarajevo broji 22 maloprodajnih objekata rasprostranjenih širom Bosne i Hercegovine.U svom asortimanu nude veliki izbor obuće visokog kvaliteta najpoznatijih evropskih i svjetskih brandova. Pored obuće, u prodajnom asortimanu prodavnica nude i veliki izbor kožne galanterije kao što su torbe, aktovke i tašne, rukavice, šalovi...
U okviru dopunskog asortimana nude kozmetiku za obuću, praktične emulzije za održavanje antilopa, brušene kože, četkica i rašpica za cipele, kao i anatomskih umetaka za pravilan položaj stopala.
Asortiman ponude proširio se i na impozantnu ponudu muških, ženskih i dječijih čarapa domaćeg dobavljača,



Vijesti