MONTING-MONTAŽA d.o.o. Bijeljina


Srednje preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MONTING-MONTAŽA d.o.o. proizvodno-montažno, građevinsko preduzeće Bijeljina
ADRESA
Miloša Crnjanskog bb/II, 76300 Bijeljina
Odgovorno lice
Višnjica Albijanić, Spasoje Albijanić, Milan Vujadinović
Spasoje Albijenić, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Preduzeće je osnovano 1996 godine u Trebinju. U prvim godinama svog postojanja MONTING MONTAŽA stiče reputaciju u Rudniku i Termoelektrani Gacko na obavljanju poslova remonta i održavanja kotlova, cijevnog sistema, sistema za otpepeljivanje i pružnog sistema.

Krajem devedesetih sjedište preduzeća je izmješteno u Bijeljinu kada počinje širiti djelokrug poslova. Radi na montaži i izgradnji montažnih stubova, TK kontejnera i izvođenju građevinskih radova na GSM Zepter mreži mobilne telefonije u Republici Srpskoj.

Usluge iz oblasti mašinske, građevinske i elektromontaže radimo uglavnom za industrijske objekte, poslovne zgrade i objekte kao što su: banke, hoteli, tržni centri, rafinerije, termoelektrane, tvornice itd. Preduzeće danas zapošljava stručnu radnu snagu koja ima znanje i iskustvo stečeno na domaćem i inostranom tržištu. Temelj firme jesu visoko motivisani i osposobljeni radnici spemni da ispune sve zahtjeve klijenata vezane za cijenu, kvalitet i rokove.

MONTING MONTAŽA je na njemačkom tržištu prisutna punih devet godina. Želja nam je da proširimo našu saradnju na poslovne partnere u drugim evropskim državama
Implementacijom sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000 preduzeće je uspostavilo sistem poslovanja koji je povećao efikasnost, kvalitet i zadovoljstvo klijenata.

Vijesti