S.V.-RSA d.o.o. Sarajevo


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
S.V.-RSA d.o.o. Sarajevo
ADRESA
Šaćira Sikirića 8, 71000 Sarajevo
Odgovorno lice
Belma Kulenović, direktorica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Finansije
Ličnosti
Opis djelatnosti
SV-RSA Marketing agencija Sarajevo svoje putovanje kroz oblast marketing komuniciranja, TV prava i produkciju je započela, sada davne, 1997. godine u Sarajevu. Već 1998. godine preuzima lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine, na kojoj je i danas.

Zahvaljujući tome, ali i svom inovativnom pristupu stabilizaciji i ujednačenosti kriterija na medijskom tržištu u Bosni i Hercegovini, 2005. godine stabiliziramo tržište i uvodi stanadarde koji važe i danas u oglašivačkoj industriji.

Najveća je medijska agencija kao i agencija za otkup TV prava, a dokaz tome je najveći godišnji promet ostvaren sa najvećim i najvažnijim medijima u Bosni i Hercegovini. Lista klijenata stalno se proširuje te obuhvata neke od najuglednijih kompanija ne samo na nacionalnoj nego i na svjetskoj razini.

Biti na vrhu, osim što je izazov, je i odgovornost jer zahtjeva inovativnost kao i kooperativnost sa klijentima, medijima, pa u konačnici i sa konkurentskim Agencijama.

Svoj rad je usmjeren na stvaranje novog pristupa marketing komuniciranju kao i edukaciji buduće generacije mladih stručnjaka te prema tome formirao vlastitu poslovnu strategiju i kadrovsku politiku agencije.

Usluge:

- Konsalting
- Media Planning and Buying
- Kreativni odjel - Dizajn
- Below The Line
- Produkcija
- TV prava

S.V.-RSA je vlasnik TV prava većine ključnih sportskih TV programa te su zbog toga u prilici svojim klijentima ponuditi prilagođene sponzorske pakete u skladu sa njihovim oglašivačkim potrebama.

Vijesti