Alfa & METABO d.o.o.Travnik


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Alfa & METABO d.o.o.Travnik
ADRESA
Donje Putićevo bb, 72270 Travnik
Odgovorno lice
Vjekoslav Babić, Direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Finansije
Opis djelatnosti
Firma je osnovana 1996. godine počela je sa distribucijom hrane i pića da bi 2000. godine počela sa distribucijom mješovitih industrijskih roba. Pored toga firma je stvarala ideju pokretanja vlastite proizvodnje. Krajem 2006. godine pokrenula je proizvodnju krila vrata da bi nešto poslije zaokružila kompletnu proizvodnju sobnih vrata.

Firma danas pored proizvodnje ima i svoje tri poslovne jedinice (Travnik, Zenica i Sanski Most), te centralno skladište (Donje Putićevo b.b. Travnik). Firma trenutno zapošljava oko četrdeset-ak uposlenika.

Struktura roba:

boje i lakovi, miksanje boja po ton karti, molerski pribor, valjci i kistovi, ručni alati - hobi i profi, elektro alati, vijci, brave i okovi, elektro instalaterski materijal i kablovi, vodo materijal, rasvjetna tijela, sijalice i spotovi, lanci i sajle, poljoprivredni i vrtni alat, brusni i rezni materijal - hobi i profi, aparati za varenje, žice i elektrode, motorne pile, kosilice, poljoprivredni strojevi, muzilice, ljepila, laminati, šporeti, peći, mali kućanski aparati, grijalice, radijatori, tv i video aparati, darovni dućan, staklo, hrana i pribor za kućne ljubice.

Vijesti