Lir Evolution Banja Luka


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
LIR – Lokalna Inicijativa Razvoja Banja Luka
ADRESA
Petra Kočića 1c, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Slaviša Jelisić, dipl.ing.mašinstva, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Ličnosti
Opis djelatnosti
LIR - Lokalna Inicijativa Razvoja «Local Development Initiative» je osnovana u Banjoj Luci 4.6.2003. godine.

LIR je neprofitabilna, nevladina razvojna, konsultantska i istraživačka agencija, kvalifikovana da radi na različitim aspektima ekonomskog razvoja, upravljanjem i zaštitom okoline i energetske efikasnosti.

LIR ima dugogodišnje iskustvo u identifikaciji, projektovanju i sprovođenju integrisanih i razvojnih projekata finansiranih od strane Evropske Unije i ostalih različitih donatora.

LIR-ovi konsultanti posjeduju veliko iskustvo u poslovnom razvoju, razvoju ruralnog područja i poljoprivrede, energetske efikasnosti, upravljanja otpadom i zaštitom okoline. Znanja koje posjeduju u gore navedenim oblastima su usklađeni sa standardima, regulativama i direktivama Evropske Unije.

MISIJA LIR-a je da provodi i koordiniše razvojne projekte i da pruža konsultantske usluge u cilju postizanja održivog razvoja koji se temelji na ostvarivanju balansa između ekonomske i energetske efikasnosti i očuvanja okoline.

LIR VIZIJA - Razvojna agencija je najbolji instrument koji građani, poslovi, poslovna udruženja i nevladine organizacije mogu da koriste za ekonomsko i socijalno unapređenje. - Konsultantske i razvojne usluge pomažu klijentima u različitim industrijskim granama da na kompetentnim, i za okolinu najboljim načinima, unaprijede ekonomsku efikasnost, zaštite okolinu i sačuvaju energiju.

Vijesti