TALDi Tuzla


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TALDi udruženje građana za lokalne razvojne inicijative Tuzla
ADRESA
Stupine B-13,Lamela B, 75000 Tuzla
Odgovorno lice
Indira Prljača, direktor / konsultant

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
TALDi - Udruženje građana za lokalne razvojne inicijative je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 1995. godine.
TALDi koristi svaku priliku da razvije vlastitu organizaciju i ekspertize u različitim oblastima, pri tome se fokusirajući na potrebe i zahtjeve korisnika i donatora. Unutrašnja organizacija, tehnički i ljudski resursi su prilagođeni zahtjevima brzog i dinamičnog razvoja, uz stalnu brigu za očuvanja visokog standarda i kvaliteta implementiranih projekata i usluga.

Pored profesionalnog, iskusnog i na puno radno vrijeme zaposlenog osoblja, TALDi je izgradio mrežu lokalnih trenera i konsultanata koji su educirani kroz različite programe/projekte i angažovani u procesu implementacije brojnih projekata i servisa. Organizacija je u prilici da koristi usluge i servise međunarodnih konsultanata što u kombinaciji sa vlastitim stručnjacima garantira uspješnu implementaciju i najsloženijih projekata.

Uspješna praksa i širok spektar usluga je rezultat permanentne edukacije osoblja i spoljnih saradnika. Ovakva politika kontinuiranog investiranja u dalji razvoj vlastitih kapaciteta omogućava organizaciji da u svakom trenutku adekvatno odgovori promjenama i novim zahtjevima u okruženju.

Vijesti