TIBRA PACIFIC d.o.o. Kiseljak


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TIBRA PACIFIC d.o.o. Kiseljak
ADRESA
Josipa Bana Jelačića bb, 71250 Kiseljak
Odgovorno lice
Tihomir Brajković, vlasnik

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Galerije
Opis djelatnosti
Poduzeće TIBRA-PACIFIC d.o.o. Kiseljak osnovano je 2003. godine privatnim kapitalom i od tada više nego uspješno djeluje u oblasti graditeljstva-visokogradnje.

Izgradnjom stanova za tržište preuzeli su vrlo odgovornu ulogu investitora i graditelja.

U sastavu poduzeća Tibra Pacific je i projektni biro u kojem se radi projektno tehnička dokumentacija, od idejnih rješenja i razrade po fazama do glavnih izvedbenih projekata i projekata izvedbenog stanja. Uposlenici u projektnom birou, diplomirani inžinjeri arhitekture, građevine, elektro i mašinski inžinjeri, garancija su da će stanovi poduzeća biti kvalitetni, moderni i komforni sa svim neophodnim sadržajima po konceptu modernog urbanog življenja, a na zadovoljstvo kupaca.

Stalnim praćenjem kvaliteta i brigom za što kvalitetniju i bržu gradnju u sastavu poduzeća Tibra Pacific nalazi se i vlastita proizvodnja betonskih pre-fabrikata u kojima se vrši izada montažnih elementa (grede, omnia ploče, stepeništa i ostalu betonsku galanteriju).

Jako bitna, jeste činjenica da sve što gradi poduzeće Tibra Pacific gradi vlastitom mehanizacijom i građevinskom operativom. Ipak za kvalitetnu gradnju neophodni su i ljudski resursi i kvalitetni kadrovi koji omogućavaju da tvrtka uspješno posluje.

Dakle, poduzeće „TIBRA-PACIFIC“ d.o.o. zapošljava 120 visokokvalificiranih i kvalificiranih građevinskih radnika, zidara, tesara, montera, armirača, poslovođa te 20 diplomiranih inžinjera arhitekture i građevine.

Uz stalnu brigu za edukacijom i usavršavanjem svojih uposlenika poduzeće prati i usvaja nove materijale i tehnologije iz oblasti građevinarstva.