BOSNAEXPRES d.d. Doboj Jug


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BOSNAEXPRES d.d. autotransportno turističko društvo Matuzići - Doboj Jug
ADRESA
Usorska 21., 74203 Matuzići - Doboj Jug
Odgovorno lice
Anes Sadiković, vlasnik

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Finansije
Opis djelatnosti
Bosnaexpres dd je autoprevoznička kuća čija tradicija potiče još iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Osnovna djelatnost firme je javni prevoz putnika i robe u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju. Naša reputatacija je izrasla iz kvaliteta i tradicije naših usluga po čemu smo posebno prepoznatljivi. Vozeći linije u međunarodnom saobraćaju Zapadnu Evropu kao što su Austrija, Njemačka, Švicarska, Slovenija, Hrvatska stekli smo posebnu reputaciju među korisnicima svojih usluga u Bosni i Hercegovini i šire.

Bosnaexpres postoji jos od 80 godina prošlog stoljeća, međutim ime po kojem je naša firma prepoznatljiva stvoreno je devedesetih godina prošlog vijeka i održava se sve do 2000. godine. Od 2000-2007 godine došla u tešku situaciju zbog privatizacije, načina organizacije i rukovođenja firmom. Firma ide u stečaj 2005 godine. Dobija novog 100% vlasnika kapitala SA-TOURS D.O.O. Sarajevo 10.01.2008.

Novi vlasnik je u cjelosti obnovio vozni park, promijenio način organizacije i upravljanje firmom. Veoma uspješno za kratko vrijeme uspio je vratiti reputaciju koju je ova firma imala zahvaljujući usluzi koju pruža u svojim autobusima po čemu je jedina i prepoznatljiva na tržištu.

Danas sa ponosom možemo reći da naša kompanija ulazi u novo razdoblje, sa modernizovanom infrastrukturom kao i sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom koje stoji iza nas spremni smo da dogovorimo i odgovorimo na nove zahtjeve tržišta i našim putnicima pružimo vrhunsku uslugu i kvalitetu. Pozivamo Vas da sa nama iskusite novi način putovanja autobusom.

Bosnaexpres nudi usluge

- prevoza putnika u redovnom saobraćaju
- ugovorene vožnje
- organizovanje izleta
- organizovanje ekskurzija
- organizovanje turističkih tura
- stanica tehničkog pregleda
- agencija za zastupanje u osiguranju

Vijesti