OBNER d.o.o. Goražde


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
OBNER d.o.o. Goražde
ADRESA
Zaima Imamovića 12, 73000 Goražde
Odgovorno lice
Nermin Obuća, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
Turistička agencija je osnovana 1996. godine i jedina je u Bosansko-podrinjskom kantonu.

U svom radu bavi se organizacijom ljetovanja (BiH, Hrvatska, Turska, Tunis i dr.), zimovanja (BiH, Slovenija), prodajom avio-karata na svim destinacijama, prodajom autobuskih karata, organizovanjem đačkih ekskurzija (Hrvatska, Mađarska, Italija), šoping putovanjima i dr.

U dosadašnjem radu stekli smo povjerenje renomiranih turističkih agencija sa kojim imamo izvrsnu saradnju kao što su RELAX TURIZAM SLOVENIJA ,Relax tours, Avio express,Best Reisen, Solazur travel i dr. uz čiju pomoć smo u mogućnosti ponuditi veliki broj turističkih aranžmana, čime smo građanima Bosansko-podrinjskog kantona olakšali put da izaberu željenu turističku destinaciju na jednom mjestu.

Kao posebnu ponudu izdvajamo splavarenje na Drini.

Splavarenje se odvija na relaciji Ustikolina-Goražde.
Splavarenje na rijeci Drini ima veliku tradiciju. Ljepote rijeke Drine su upoznali mnogi turisti kako domaći tako i strani i sa nje odnijeli prelijepe uspomene.

Naša turistička agencija je poduzela niz aktivnosti kako bi vratila turiste ponovo na rijeku Drinu, da se ponovo susretnu sa njenom ljepotom i njenim prelijepim brzacima i bukovima koji nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. Mi u turističkoj agenciji “OBNER” volimo rijeku Drinu i stoga Vam pružamo mogućnost kako bi je zavolili i Vi uz odmor kakav još niste doživjeli. Na vama je da okupite svoje prijatelje s kojima će te poći u ovu jedinstvenu avanturu u Evropi, a mi ćemo Vam pomoći da to i uradite.

Relacija na kojoj se vrši splavarenje je od Ustikoline do Goražda i duga je 22 km i traje 5-7 sati, zavisno od vodostaja rijeke Drine.
Splav je dug oko 13 metara i na njega se može smjestiti max. 12 osoba, zavisno od vodostaja rijeke Drine. Na splavu se nalazi sto sa klupama za sjedenje i roštilj na kojem se mogu poslužiti piće i pripremati jela sa roštilja.

Doživjeće te jedinstven ugođaj da se spuštate niz rijeku Drinu i uživate u njenim ljepotama i istovremeno uživate u piću i jelima sa roštilja. Za ljubitelje ribolova ima dovoljno prostora da sa splava mogu čitavim tokom rijeke Drine ribariti, te mogućnost da osjete draž kapitalnog ulova kojeg u rijeci Drini ne nedostaje. Dok će se gosti željni kupanja moći pohvaliti da su se kupali na svakoj plaži od Ustikoline do Goražda kojih nije malo, jer je splav veoma pogodan za neometani ulazak i izlazak iz vode.

Vijesti