GLOBAL ISPAT KOKSNA INDUSTRIJA d.o.o. Lukavac


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
GLOBAL ISPAT KOKSNA INDUSTRIJA d.o.o. za proizvodnju koksa, hemijskih proizvoda i energije Lukavac
ADRESA
Željeznička 1, 75300 Lukavac
Odgovorno lice
Paramesh Bhattacharyya, generalni direktor
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Filantropija
Video
Opis djelatnosti
Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac (GIKIL) je partnerstvo između Global Steel Holdings Ltd (GSHL) i Koksno-hemijskog kombinata (KHK) koji je u vlasništvu Vlade Bosne i Hercegovine.

Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac (GIKIL) je kompanija poznata po svojim visoko kvalitetnim proizvodima i uslugama, kao i dugotrajnim odnosima s klijentima. Kompanija ima više od hiljadu zaposlenih, a cijeli kompleks sa svojih pet operativnih fabrika pokriva površinu od preko 1 km².

GIKIL je vodeći proizvođač metalurškog koksa u Regiji. Univerzal, Premium i Special tri su široko poznata GIKIL-ova brenda metalurškog koksa, a naša ponuda uključuje još i Orah koks i koksnu prašinu.

GIKIL je takođe renomirani snabdjevač sirovog katrana, amonijevog sulfata, sirovog benzena, anhidrida maleinske kiseline i mineralnih đubriva.

Fabrika Remont je specijalizirana organizacija za proizvodnju, montažu i održavanje procesne opreme i objekata u GIKIL-u i specijalizirane usluge za treća lica izvan GIKIL-a za različita polja djelatnosti - sve pravovremeno i uz minimalne cijene.

Vijesti