Vispak d.d. Visoko


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
VISPAK je osnovan 1972. godine kao firma cija je osnovna djelatnost bila prženje i pakovanje sirove kafe. U protekle tri decenije, firma je izrasla u jednu od najvećih prehrambenih kompanija u Bosni i Hercegovini ciji obim aktivnosti uključuje proizvodnju,
preradu, pakovanje i trgovinu prehrambenim proizvodima.

VISPAK je domaća, najkompetentnija firma za kafu, čokoladu i krem namaze, snack i praškaste proizvode.

Najprepoznatljiviji brendovi u VISPAK-ovom asortimanu su mljevena kafa Zlatna džezva, sinonim za pravu bosansku kafu i Vispak espresso kafa koja je po svom ukusu prilagođena i najboljim poznavaocima ove vrste napitka.

VISPAK-ov postojeći asortiman proizvoda uključuje kafu različitih vrsta, čajeve, čokolade, krem namaze, snack proizvode, supe, začine, pudinge, šlagove, cappuccina, itd..


VISPAK ima razvijen i HORECA segment distribucije (hoteli, restorani i kafici) cija je osnovna briga espresso kafa i ostali ugostiteljski program.

VISPAK sve svoje poslovne procese provodi po sistemu upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 kao i po zahtjevima sistema HACCP i HALAL standarda. Također, VISPAK je nosilac i certifikata za organske proizvode KRAV.

VISPAK je, također i vlasnik GINISOVOG CERTIFIKATA za najveću džezvu na svijetu!