TIDEA d.o.o. Banja Luka


Mikro preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Tidea je nezavisna profesionalna organizacija osnovana sa ciljem da obezbijedi tehničku pomoć malim i srednjim preduzećima i drugom organizacijama koje teže internacionalnom razvoju i rastu. Okrenuta je održivom i inkluzivnom rastu zelenih ekonomija, poduprtim hozitontalnim ICT razvojem.

Misija kompanije je omogućiti održivo i inovativno okruženje za biznis, istraživanje i tehnološki razvoj u BiH i drugim zapadnim balkanskim zemljama, i doprinijeti socio-ekonomskom razvoju u ovim regijama.

TIDEA je dinamična kompanija koja daje rješenja vladinim, nevladinim i privatnim organizacijama unutar inovativnih i multidisciplinarnih pojekata u sektorima:

1. poduzetništvo i razvoj MSE-a
2. socio-ekonimski i održiv regionalni razvoj
3. energija, okoliš i zelene ekonomije
4. informacioni sistemi, uključujući specijalizovane informacione sisteme za zdravstvo i zdravstvenu njegu
5. inovacije

TIDEA konsalting usluge spadaju u 5 kategorija:
1. razvoj projekata i upravljanje ciklusima projekata sa fokusom na finansijsko i administrativno upravljanje u skladu sa EU pravilima, strateški razvoj MSP-a i istražnih organizacija koje su okrenute održivosti, upravljanje širenjem i informacionim platformama, tehnološki transfer i izgradnja kapaciteta u određenim stručnim poljima, monitoring i ocjenjivanje projekata i programa.