UNICREDIT BANK a.d. Banja Luka


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
UniCredit Bank Banja Luka / Banka za sve što vam je važno.

Jednostavna panevropska komercijalna banka sa potpuno uključenim segmentom Korporativnog i investicionog bankarstva, te sa jedinstvenom mrežom u Zapadnoj, Centralnoj i Istočnoj Evropi, koju stavljamo na raspolaganje širokoj bazi naših klijenata.

Nudimo domaću ekspertizu, kao i međunarodnu širinu djelovanja. Pratimo i podržavamo 25 miliona svojih klijenata na globalnom nivou, pružajući im neuporediv pristup našim vodećim bankama u 14 ključnih zemalja, kao i u dodatnih 18 zemalja širom svijeta.

Sve što radimo kako bismo ostvarili svoju viziju temelji se na naših Pet osnovnih principa. Naš prvi prioritet, svakog trenutka i svakog dana, jeste da pružimo uslugu klijentima, i to najbolje što možemo (Klijent na prvom mjestu).

Kako bismo to činili, oslanjamo se na kvalitet i predanost naših ljudi (Razvoj zaposlenih), kao i na našu sposobnost da sarađujemo i ostvarujemo sinergiju kao „Jedna banka, jedan UniCredit“ (Saradnja i sinergija).

Pri tom, preuzimamo pravu vrstu rizika (Upravljanje rizikom), dok smo istovremeno disciplinovani u izvršavanju svoje strategije (Izvršenje i disciplina).

Sve ostale informacije dostupne su putem web stranice www.unicreditbank-bl.ba