GLOBAL ISPAT KOKSNA INDUSTRIJA d.o.o. Lukavac


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac (GIKIL) je partnerstvo između Global Steel Holdings Ltd (GSHL) i Koksno-hemijskog kombinata (KHK) koji je u vlasništvu Vlade Bosne i Hercegovine.

Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac (GIKIL) je kompanija poznata po svojim visoko kvalitetnim proizvodima i uslugama, kao i dugotrajnim odnosima s klijentima. Kompanija ima više od hiljadu zaposlenih, a cijeli kompleks sa svojih pet operativnih fabrika pokriva površinu od preko 1 km².

GIKIL je vodeći proizvođač metalurškog koksa u Regiji. Univerzal, Premium i Special tri su široko poznata GIKIL-ova brenda metalurškog koksa, a naša ponuda uključuje još i Orah koks i koksnu prašinu.

GIKIL je takođe renomirani snabdjevač sirovog katrana, amonijevog sulfata, sirovog benzena, anhidrida maleinske kiseline i mineralnih đubriva.

Fabrika Remont je specijalizirana organizacija za proizvodnju, montažu i održavanje procesne opreme i objekata u GIKIL-u i specijalizirane usluge za treća lica izvan GIKIL-a za različita polja djelatnosti - sve pravovremeno i uz minimalne cijene.