Ibis-Instruments d.o.o. Beograd


Srednje preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
IBIS INSTRUMENTS je privatna kompanija osnovana 1996. godine i od tada ima konstantan rast i uspeh. Više od 25 godina poslovanja, Ibis je imao za cilj da ispuni rastuću potražnju za troškovno efikasnim proizvodima i sistemima pogodnim za efikasno praćenje i upravljanje telekomunikacionim mrežama, rešavanje problema i održavanje.

Kao specijalizovana kompanija sa obrazovanim i osposobljenim tehničkim timom, portfolio vodećih svetskih kompanija i širokim spektrom uslužnih delatnosti, poslužili smo 300 zadovoljnih klijenata. Sa toliko godina uspešnog poslovanja, postali smo jedna od vodećih kompanija u regionu. Naša struka pratila je brzu evoluciju ICT industrije u oblasti dizajna rješenja, isporuke, obrazovanja i tehničke podrške. Kvalitet izvršenih usluga je osiguran kompanijom ISO 9001, ISO 27000 i ISO 20000-1 standardima i sertifikatima partnera koji daju saglasnost sa opštim procedurama proizvođača.

Ibis Instruments Srbija, Ibis Instruments Makedonija, Ibis Instruments Banja Luka (Bosna) i Ibis Instruments Slovenija su članice multinacionalne grupe Ibis Instruments koja posluje u jugoistočnoj Evropi. Ibis Instruments ima poslovnu i tehničku saradnju sa kompanijom Niatel, koja se nalazi u Sarajevu (Bosna i Hercegovina).