Krajina klas d.o.o. Banja Luka


Veliko preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Kompanija Krajina klas je vodeća kompanija u proizvodnji, maloprodaji i veleprodaji pekarskih i desertnih proizvoda pod poznatom robnom markom "Manja".
Proizvodi kompanije Krajina klas pristuni su širom Bosne i Hercegovine, kako u maloprodajnim objektima brenda "Manja", tako i putem trgovačkih centara i marketa. Izvozimo u Sloveniju i Srbiju, a u planu je širenje i na druga tržišta.

Počeli smo 1995. kao porodični biznis. Tradicionalnim načinom pripreme pekarskih proizvoda, inovacijama i kvalitetnim sirovinama, iz male zanatske radnje uspjeli smo 1997. godine osnovati kompaniju Krajina klas. Danas zapošljavamo više od 550 radnika.

Vrijednosti na kojima insistiramo su:

• proizvodi moraju da budu vrhunskog kvaliteta, stvaramo ih sa strašću koristeći tradicionalne recepte i inovacije u proizvodnji;

• trudimo se da pratimo trendove i da budemo inovatori na tržištu

• dosljedno poboljšanje postojećih proizvoda.

Naša misija je da svaki dan probudimo sva čula naših kupaca, vraćajući im sjećanje na sreću i dom, i da zajedno sa njima stvoriti nezaboravne uspomene.

Posjedujemo najveći lanac pekara u Bosni i Hercegovini - ukupno 35 pekara pod nazivom "Manja", koja je ujedno i brend naših proizvoda.

Naša proizvodnja je bazirana u Banja Luci i prostire se na 10 000 m2, uključujući i automatsku proizvodnju bageta. Specijalizovani smo za proizvodnju hljeba, hljebova rađenih na bazi kiselog tijesta, clean label proizvoda, peciva i kolača.
Naš asortiman sadrži preko 250 različitih vrsta hleba, peciva i raznih kolača, te se trudimo da isti osježimo svakodnevno sa novitetima i poboljšanjima postojećih proizvoda.