Zlatara Mališa Zrenjanin


Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Kuća nakita Mališa nudi velik izbor nakita od zlata, srebra, čelika, kao i velik izbor satova, čak 31 različitih renomiranih robnih marki.
Kao direktan uvoznik i proizvođač zlatnog nakita, nudimo 14 karatni nakit, velik izbor nakita od žutog i belog zlata, razne atraktivne kombinacije različitih boja zlata i sve to izrađeno bez ili sa različitim poludragim kamenjem. Takođe nudimo 18 karatni zlatni nakit izrađen sa brilijantima (najpopularnijim oblikom brušenja dijamanta). Nakit sa brilijantima je nakit svetski poznate Italijanske kuce CieRre. Za kupljeni dijamant dobijate sertifikat.
Kao direktni uvoznik srebra, nudimo srebro finoće 925. Imamo velik izbor srebrnog nakita, od klasičnih, često vidjenih modela do elegantnih/atraktivnih modela za različita životna doba. Istakli bi srebrni nakit izrađen sa polu dragim mesečevim kamenom, sunčevim kamenom, onixom, žadom, tigrovim okom, ametistom, kamenom aquamarine, ćilibar, cirkon, rubin, safir, smaragd. Od davnina, poludrago kamenje ima upotrebu u duhovne svrhe i iscelivanje... Na Vama je samo da dođete i odaberete kamen koji će upotpuniti Vašu ličnost.
I na kraju nešto što kao modni detalj čini da delujete atraktivnije, upotpunjuje Vaš poslovni izgled ili jednostavno pretstavlja fetiš za Vas - satovi. U kući nakita Mališa možete pronaći 31 različitih robnih marki satova kao sto su: Seiko, Royal, Casio, Festina, Diesel, Esprit, Puma, D&G, Cerruti, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Armani, Moschino, Donna Karan, Calipso,Guess,Fossil,Timex,Police,Lorus,Roccobarocco,Sector,Sweet Years,Romanson,Swatch,Fortis,Hello Kitty,Michael Kors,Nautica,Go Girl i Zzero. U ovoj širokoj ponudi imamo i satove za decu, modne satove, teenage satove, satove koji upotpunjuju Vaš poslovni izgled ili prate Vašu želju za avanturom (ronilački satovi, satovi sa kompasom, satovi za pecaroše, satovi SHOCH RESIST, eventualno sa funkcijama kao sto su merenje nadmorske visine, termometar, barometer i sl.) ili satovi za ljude koji često putuju sa funkcijom svetsko vreme (WorldTIME) ili dual time mehanizmom (meri vreme u dve različite vremenske zone). Vaše je samo da znate sta Vam je tačno potrebno, a mi ćemo Vam pomoći u odabiru odgovarajućeg sata za Vas.