Mostarski sajam d.o.o. Mostar


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Opis djelatnosti
Mostarski sajam je, po broju izlagača i posjetitelja, svakako najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini.

Činjenicu da je razina gospodarske proizvodnje u Bosni i Hercegovini, upravo kao i njeno tržište, suviše mala da bi opravdala usko specijalizirane sajamske priredbe, donijeli smo odluku da domaćim i inozemnim izlagačima iz različitih poslovnih područja omogućimo da, jedanput godišnje, svoja postignuća pokažu na jednom mjestu. Brojke koje imamo govore kako nismo pogriješili.
Na sajmu u Mostaru prošle godine sudjelovalo je preko 450 izlagača iz 20 zemalja.
U šest sajamskih dana posjetilo nas je preko 40.000 ljudi.
U tvrtki Mostarski sajam d.o.o. uvjereni smo kako će slijedeće godine broj izlagača, kao i broj posjetitelja biti još veći.

Tim kreativnih, inovativnih i visokoobrazovanih ljudi koje imamo na rapolaganju su za sve vaše sugestije o tome kako unaprijediti razinu sajamskih usluga koje nudimo.
Proizvodi iz metalske i građevinarske industrije, poljoprivredne i prehrambene oblasti, najnovija postignuća iz automobilske industrije, oblasti visokih tehnologija, ali i ponuda uslužnih djelatnosti od bankarskih do turističkih tradicionalno su zastupljeni na našem Sajmu u količini i asortimanu koji zadovoljava globalne poslovne potrebe.

Zemljopisna pozicija Hercegovine, kao najjačeg tranzita između zemalja i kultura idealno je mjesto za razvijanje poslovnih veza koje spajaju dijelove europskih i svjetskih tržišnih prostora.
Sa svojim turističkim potencijalima, bogatom povijesnom i kulturnom baštinom, Mostar i Hercegovina su ujedno i idealna destinacija za ugodan i sadržajan odmor.
U Mostarskom sajmu posebno smo ponosni na jednu od naših specijaliziranih sajamskih manifestacija pod nazivom “Vina i vinogradarska oprema”.

Organiziranje jedne ovakve manifestacije uz naša nastojanja da svojim izlagačima i posjetiteljima iznova nudimo vrijednost više predstavlja i zadovoljenje naše vlastite potrebe da budemo promotori gospodarskih tradicija podneblja u kojem egzistiramo i djelujemo.
Naime, motivi grožđa i vinove loze u Hercegovini su pronadeni na stećcima i u dokumentima koji datiraju još od srednjeg stoljeća.

Mostarski sajam d.o.o. dio je mreže ASOCIJACIJE SAJMOVA JUGOISTOČNE EUROPE. Članstvo u ovoj uglednoj asocijaciji još je jedan od pokazatelja poslovne vrijednosti Mostarskog sajma, prepoznatih i izvrsno primljenih u vlastitoj poslovnoj branši.
Poštovani izlagači, pozivamo Vas da budete dijelom čuvenih sajamskih dana u Mostaru.