PM Hotels d.o.o. Tivat


Malo preduzeće
Opis djelatnosti
Regent Porto Montenegro sa svoja tri krila “Venezia”, “Aqua” i "Baia" donosi mješavinu gracioznosti i glamura na obale blistavog Jadrana. Elegantan hotel sa svojim italijanskim baštama, vješto zadržava duh istorije ove zemlje, suptilno flertujući sa idejom grandiozne italijanske palate i oživljava je pod uticajem svjetski poznatog Regentovog gostoprimstva.
Inspirisan prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv i planine, 175 hotelskih soba, te apartmana s jednom do tri spavaće sobe, kombinuju klasičnu sofisticiranost sa elegantnom nautičkom temom koju je dizajnirao Tino Zervudachi Mlinaric, Henry & Zervudachi, Paris.

U višestruko nagrađivanom Regent Spa centru moguće je u potpunosti opustiti duh i tijelo i uživati u nekoj od masaža ili tretmana lica i tijela. Na raspolaganju su i unutrašnji bazen sa đakuzijem, spoljašnji infinity bazen, kao i Pool Club sa 600 m2 površine za plivanje, podijeljene na dva bazena za odrasle i dva za djecu.

Fantastična gastronomija obuhvata 5 restorana i barova u hotelu: Murano Restoran, Gourmet Corner, Onyx Bar & Garden by Beluga i First Floor Bar & Lounge.