ERO hotel d.o.o. Mostar


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
ERO hotel d.o.o. Mostar
ADRESA
Dr. Ante Starčevića bb, 88000 Mostar
Odgovorno lice
Zvonko Raguš, direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Isporučioci
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
Hotel "ERO" je smješten u samom središtu grada, ul. dr. Ante Starčevića. Vrhunski opremljen i klimatiziran, hotel raspolaže sa 300 ležaja u 165 soba i 8 ekskluzivnih apartmana. Sobe su opremljene izravnim telefonskim linijama, PC priključcima, TV sa satelitskim programom..
Gostima su na raspolaganju: Restoran u komu možete kušati domaće i internacionalne specijalitete, pogodan je za organiziranje objeda u svim prigodama, aperitiv bar, vrtni restoran, mini trim kabinet, vešeraj, frizerski salon, trgovine, banka, putna agencija, renta car. Pored hotela se nalazi parking koji Vam stoji na raspolaganju.

Ako trebate pripremiti poslovni skup, prezentaciju i slično za Vaše poslovne partnere i djelatnike, hotel "ERO" je idealan za organizaciju, jer u svojoj ponudi ima prigodne dvorane. Veliku kongresnu dvoranu kapaciteta do 300 mjesta, stakleni salon, kapaciteta do 100 mjesta, klimatiziran, idealan je za prezentacije i skupove. Bijeli i Plavi saloni, također klimatizirani, kapaciteta do 50 mjesta Pogodni su za radne sastanke. Dvorane su opremljene projektorima, TV-videom. Za sve veće skupine odobravaju se i određene pogodnosti po dogovoru.

Hotel "ERO" je idealan za poslovne ljude i posjetitelje željne odmora, kojima pruža mogućnost organiziranja i izleta u željena odredišta, kao što su Međugorje, Dubrovnik itd. Stoga ga najtoplije preporučujemo onomu koji želi da na jednom mjestu upozna slikovitost krajolika, kulturne, povijesne i arhitektonske ljepote, te važnosti Mostara kao tranzitnog centra Evrope.

Vijesti