Tommy d.o.o. Split, Hrvatska


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Tommy d.o.o. Split, Hrvatska
ADRESA
Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Finansije
Opis djelatnosti
Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, sa sjedištem u Splitu. Svoje dosadašnje poslovne aktivnosti i razvoj prodajne mreže kompanija je fokusirala upravo na regionalnom tržištu koje obuhvaća Splitsko-dalmatinsku, Dubrovačko-neretvansku i Šibensko-kninsku županiju. Putem svoje prodajne mreže pokrivamo gotovo u cijelosti dalmatinsku regiju, uključujući obalu i zaleđe.
Tommy je danas tržišni lider u maloprodaji prehrambene robe u najvećem dalmatinskom gradu Splitu, a takvu poziciju ima i u gradovima Solinu, Trogiru, Kaštelima, Dubrovniku, Metkoviću, Opuzenu, Makarskoj i Imotskom.
Sredinom 2006. godine, otvorenjem supermarketa u Novom Vinodolskom, započeli smo realizaciju planiranoga širenja prodajne mreže u nove gradove, naselja i područja, čime će Tommy prerasti okvire snažnog regionalnog «branda». Realizacija je nastavljena u rujnu 2007. godine otvorenjem prvog hipermarketa Tommy u Zagrebu u okviru trgovačkog centra Mandi na Žitnjaku, nakon čega su uslijedila otvorenja još četiri supermarketa na širem području Zagreba.

•Poslovni sustav Tommy u ovom trenutku čine 63 prodajna mjesta - tip hipermarketa, supermarketa i marketa, lociranih na području Dalmacije, Novog Vinodolskog, Zagreba i Samobora sa ukupnom prodajnom površinom od 27.000 metara četvornih prodajnog prostora, te distribucijski i logistički centar u Dugopolju veličine preko 7.000 metara četvornih skladišnog prostora.
•Kompanija je u vlasništvu domaćeg – hrvatskog kapitala.
•Zapošljavamo preko 1800 radnika, raznih profila i zanimanja među kojima je i veći broj visokoobrazovanih profesionalaca.
•Prema objavljenim poslovnim rezultatima Tommy spada u red najvećih i vodećih 100 hrvatskih kompanija.
•Svake godine bilježimo značajne stope organskog rasta.
•Tommy spada u red najznačajnijih investitora u regiji, čime izravno stimuliramo novo zapošljavanje i pozitivno utječemo na gospodarski razvitak.
•Poslujemo sa svim značajnijim domaćim proizvođačima, sa zastupljenošću hrvatskih proizvoda od preko 75%.
•Poslujemo sa više od 60 inozemnih tvrtki iz cijelog svijeta.
•Tommy prodajni asortiman sastoji se od preko 40.000 artikala iz raznih robnih grupa, uz zastupljenost svih relevantnih hrvatskih i inozemnih robnih marki.
•U našim prodavaonicama dnevno kupuje preko 70.000 lojalnih potrošača.

Vijesti