JU Sportsko kulturni centar Derventa


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
JU Sportsko kulturni centar Derventa
ADRESA
Svetog Save 1, 74400 Derventa
Odgovorno lice
Miroslav Simić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Isporučioci
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
J.U. Sportsko-kulturni centar organizuje razne sportske, kulturne i zabavne manifestacije, a svakako najobimnija je „Derventski sajam privrede i turizma“ u okviru tradicionalnog Velikogospojinskog vašara, sa učešćem stotinjak izlagača iz cijele BiH, Srbije i Hrvatske, te „Novogodišnji turnir u malom fudbalu“ gdje učestvuju sve eminentnije ekipe iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije.

Pored ovih aktivnosti, tu su još organizacija raznih koncerata, te organizacija nekad vrlo popularnih radničkih sportskih igara.

SKC Derventa takodje vrši i iznajmljivanje dvorane u svrhu organizovanja raznih sportsko-kulturnih manifestacija (susreti kulturno-umjetničkih društava, predstave, koncerti, dječije priredbe, turniri, male olimpijske igre za srednjoškolce i osnovce itd.

Glavni teren je dimenzija 44x24m, i na njemu se mogu uspješno odvijati takmičenja u svim dvoranskim sportovima, a glavni atributi su mu odlična podloga, kvalitetna rasvjeta, savremeni elektronski semaforski sistem, pregradni paravan, dva odbojkaška igrališta i dr. Puni kapacitet dvorane je 3.000 posjetilaca, zavisno od potreba površine igrališta. Gorući problem dvorane u Derventi bio je nepostojanje grijanja, što je početkom 2008 g. riješeno na zadovoljstvo svih korisnika, tako da dvorana sada posjeduje vlastito grijanje.

Takodje svi derventski klubovi imaju svoje prostorije u okviru dvorane, a u funkciji je 8 komfornih svlačionica, te 2 kupatila sa toaletima.

U sklopu dvorane nalazi se i moderno opremljeni fitness centar, na površini od oko 170 m2,

Na samom ulazu u SKC nalazi se i savremeno opremljen kafić sa ljetnom baštom koji je otvoren u skladu sa radnim vremenomm i tekućim manifestacijama.

Vijesti