HERAG Posušje


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke Posušje
ADRESA
Blidinjska 1, 88240 Posušje
Odgovorno lice
Milivoj Herceg, Ravnatelj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Događaji
Finansije
Opis djelatnosti
Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke(HERAG) je neprofitna Javna ustanova sa sjedištem u Posušju. Utemeljena je od strane Vlade ŽZH u skladu sa njenim strateškim opredjeljenjem, a radi trajnog obavljanja djelatnosti upravljanja i koordinacije razvojnih resursa, stvaranja pretpostavki za razvojni poduzetnički ambijent i poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva, formiranje kreditno-jamstvenog fonda za poticanje i razvitak poduzetništva, a sve u cilju stalnog povećanja zaposlenosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
Cilj

Osnovni cilj agencije je priprema i provođenje strateškog plana razvoja Županije, unaprijeđenje i koordiniranje postojećih razvojnih aktivnosti u skladu s vizijom Razvojne agencije. Pružati podršku županiji, jedinicama lokalne samouprave, malom i srednjem poduzetništvu, te ostalim institucijama i organizacijama u svrhu socijalno ekonomskog razvoja regije.

Misija
Misija HERAG-a je doprinijeti ubrzanijem gospodarskom razvoju Županije Zapadnohercegovačke jačanjem sektora malog i srednjeg poduzetništva, kao temeljnog nositelja ukupnog razvoja svakog gospodarstva, biti u službi novih tehnologija i ideja kroz podršku poslovnim subjektima, nevladinim organizacijama i vlasti koji zajednički rade na smanjenju siromaštva, gospodarskoj samoodrživosti i stabilnosti Županije Zapadnohercegovačke.

Vizija
Vizija HERAG-a je postati vodeća institucija u Županiji Zapadnohercegovačkoj na području privlačenja stranih investicija, poticanju istraživanja, razvoju poslovne suradnje i novih tehnologija u malom i srednjem proizvodnom sektoru, poljoprivredi i turizmu.


Vijesti