AUSTROTHERM BH d.o.o. Bihać


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
AUSTROTHERM BH d.o.o. Bihać
ADRESA
Turija b.b., 77000 Bihać
Odgovorno lice
Slaviša Gajić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Događaji
Finansije
Referenc lista
Opis djelatnosti
Proizvodnja termoizolacionih materijala na bazi EPS-a i XPS-a za vanjsku i unutrašnju gradnju. Od 2007. godine Austrotherm je zastupljen i u Bosni i Hercegovini dok je u aprilu 2008. godine fabrika EPS-a u Bihaću počela s radom. Proizvodi: EPS (stiropor), XPS, fasadni profili, Perimetrijska ploča, Uniplatte (univerzalna ploča), Ploče za podno grijanje.

Austrotherm EPS (ekspandirani polistiren, stiropor) je termoizolacijski materijal koji se već godinama pokazao kao odličan izolator krovova, zidova, međuspratnih ploča i podova kako stambenih tako i poslovnih objekata. Austrotherm EPS PLUS je inovativni proizvod obogaćen grafitom koji omogućava do 20% veći termoizolacijski učinak. Ružičasti Austrotherm XPS (ekstrudirani polistiren) igra veliku ulogu upravo tamo gdje je usljed ekstremnih pritisnih opterećenja i vlage potrebna upotreba termoizolacijskog materijala s najboljim karakteristikama (temelji, podrumi, garaže, ravni krovovi i sl.).

Austrotherm UNIPLATTE je univerzalna ploča koja predstavlja idealno rješenje na području unutrašnje gradnje i sanitarija.

Vijesti