Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Univerzitet Istočno Sarajevo - Fakultet za proizvodnju i menadžment Trebinje
ADRESA
Stepe Stepanovića bb, 89101 Trebinje
Odgovorno lice
Prof.dr Dušan Jokanović
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Tenderi
Pobjede na tenderima
Događaji
Video
Opis djelatnosti
Fakultet za proizvodnju i menadžment u Trebinju se bavi obrazovnim, nastavnim i naučno-istraživačkim radom iz oblasti proizvodnje, menadžmenta, energetike, marketinga, preduzetništva, projektovanje informacionih sistema, projektovanje sistema kvaliteta i upravljanje kvalitetom. Na fakultetu nastave se organizuje na I i II ciklusu studija na dva studijska programa: Industrijski menadžment i Industrijsko inženjerstvo za energetiku.
Studijski program Industrijski menadžment je koncipiran tako da studentima pruža, pored menadžerskih, široku lepezu inženjerskih znanja neophodnih za rad u organizacijama svih vrsta i područja djelatnosti. Ovi inženjeri se nalaze svuda gdje postoji potreba za inženjerskim i upravljačkim znanjem (planiranje, organizovanje, vođenje, nadzor i upravljanje poslovnim aktivnostima, preduzećem u cjelini, ili njegovim dijelovima).
Studisjki program Industrijsko inženejrstvo za energetiku osposobljava studente za uspješno angažovanje u oblastima: eksploatacija energije iz konvencionalnih i alternativnih izvora, koncepcije i projektovanja energetskih postrojenja, kao i ekonomske efikasnosti investicionih ulaganja u energetski sektor.

Vijesti