KRAJINA KLAS d.o.o. Banja Luka


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
KRAJINA KLAS d.o.o. Banja Luka
ADRESA
Presnače bb, Debeljaci, 78000 Banja Luka
Odgovorno lice
Saša Trivić, zamjenik direktora

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE
Vijesti
Pobjede na tenderima
Događaji
Finansije
Galerije
Opis djelatnosti
Kompanija Krajina klas je vodeća kompanija u proizvodnji, maloprodaji i veleprodaji pekarskih i desertnih proizvoda pod poznatom robnom markom "Manja".
Proizvodi kompanije Krajina klas pristuni su širom Bosne i Hercegovine, kako u maloprodajnim objektima brenda "Manja", tako i putem trgovačkih centara i marketa. Izvozimo u Sloveniju i Austriju, a u planu je širenje i na druga tržišta.

Počeli smo 1995. kao porodični biznis. Tradicionalnim načinom pripreme pekarskih proizvoda, inovacija i kvalitetnih sirovina, iz male zanatske radnje uspjeli smo 1997. godine osnovati kompaniju Krajina klas. Danas zapošljavamo više od 550 radnika.

Vrijednosti na kojima insistiramo su:

• proizvodi moraju da budu vrhunskog kvaliteta, stvaramo ih sa strašću koristeći tradicionalne recepte i inovacije u proizvodnji;

• trudimo se da pratimo trndove i da budemo inovatori na tržištu

• dosljedno poboljšanje postojećih proizvoda.

Naša misija je da svaki dan probudimo sva čula naših kupaca, vraćajući im sjećanje na sreću i dom, i da zajedno sa njima stvoriti nezaboravne uspomene.

Posjedujemo najveći lanac pekara u Bosni i Hercegovini - ukupno 32 pekara pod nazivom "Manja", koja je ujedno i brend naših proizvoda.

Naša proizvodnja je bazirana u Banja Luci i prostire se na 10 000 m2, uključujući i automatsku proizvodnju bageta. Specijalizovani smo za proizvodnju hljeba, hljebova rađenih na bazi kiselog tijesta, clean label proizvoda, peciva i kolača.
Naš asortiman sadrži preko 250 različitih vrsta hleba, peciva i raznih kolača, te se trudimo da isti osježimo svakodnevno sa novitetima i poboljšanjima postojećih proizvoda.

Vijesti