NavMenu

Zašto su Instagram priče dobre za promociju vašeg poslovanja?

Izvor: eKapija Srijeda, 22.05.2019. 07:38
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Milovanović / eKapija)
Instagram priče ili Stories stekle su ogromnu popularnost, a u njima uživa više od 400 miliona korisnika dnevno. Veoma su značajne i za poslovne Instagram profile, navodi sajt Unija. Već veliki broj firmi koriste moć Instagram priča u marketinške svrhe, a prednosti su brojne.

Veća vidljivost


Kada god objavite priču, odnosno Story na svom Instagramu, vaš profil se pojavljuje na vrhu ekrana. Instagramov algoritam automatski prikazuje priče na koje će korisnici najvjerovatnije reagovati, pa će vaš profil biti prvi na listi. Važno je da Instagram priče objavljujete redovno, kako biste bili aktuelni i kako bi se povećale vaše šanse da budete viđeni. Naravno, postavite prave oznake, odnosno heštegove, kako biste povećali doseg.

Raznolik sadržaj


Priče vam daju mogućnost da budete kreativni i da postavljate različite vrste sadržaja. U okviru priča imate opciju da poboljšate sadržaj bojama, naljepnicama, tekstom i filterima. Od fotografija, do kratkih video klipova i bumeranga, možete da birate kakav ćete sadržaj postaviti.


Marketing u realnom vremenu


S obzirom na to da objave nestaju nakon 24 sata, brendovi i kompanije mogu to da iskoriste kada promovišu proizvod ili događaj. Ne morate da brinete o tome da li postavljate previše sadržaja i u kom periodu ih objavljujete.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.