Izvor: eKapija | Subota, 02.09.2017.| 08:55
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Šest odličnih načina za dodatnu zaradu

(Foto: Luka Funduk/shutterstock.com)
Bez obzira želite li zaraditi još nešto novca za zimsko putovanje, kupovinu auta, novi namještaj ili jednostavno želite povećati vašu štednju, uvijek je pametna ideja, makar kroz određeni period, vrijeme nakon redovitog posla koristiti za dodatan posao. Posebice ako ste u dvadesetima i tridesetima. Tada je pravo vrijeme da dodatno ulažete u vašu budućnost i iskoristite znanje, poznanstva, vještine, poletnost i motiviranost koju imate.

To bi trebao biti posao koji ćete raditi nekoliko sati u tjednu, kroz koji možete ispuniti svoju strast prema određenom hobiju, zabaviti se i dodatno zaraditi.

Portal Manager.ba donosi prijedloge koji vam mogu biti itekako korisni.

Šetnja pasa

Ako volite životinja, briga o psima par sati kroz tjedan će vas napuniti pozitivnom energijom.

Tečajevi

Super pričate engleski? Na ti ste sa matematikom? Znate kako napraviti web stranicu? Sjajno! Pokažite i drugima kako da nauče sva vremena u engleskom jeziku, sve formule i napraviti online stranicu i pri tome zaradite.

Online prodaja

Vaše odjeće, tehnologije, kozmetike. Online kupovina je jako popularna, a vi možete na ebayu ili nekom regionalnom shopu zaraditi prodajući stvari koje samo stoje u vašem domu, a nekoga drugoga mogu usrećiti. Ili postanite prodavač za popularne brendove kozmetike.

Fotografirajte

Ukoliko ste oduvijek voljeli fotografiju i posjedujete fotoaparat, iskoristite to za fotografiranje svečanih događaja, matura, vjenčanja, eventova.

Budite turistički vodič

Poznajte svaki cafe u vašem gradu i znate sve detalje o spomenicima, te ste komunikativni? Iskoristite to. Javite se lokalnim agencijama i ponudite im svoje znanje.

Društvene mreže

Vodite društvene mreže drugim kompanijama. Naučite sve o popularnim tagovima, kreiranju reklama, influencerima i kreiranju zanimljivog sadržaja.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.