NavMenu

Kulturna manifestacija "Bihaćko ljeto 2013" od 22. juna do 5. jula

Izvor: eKapija Petak, 07.06.2013. 10:59
Komentari
Podeli

Već petnaestu godinu u nizu, pod okriljem Kulturnog centra Bihać, organizuje se još jedan festival scensko-teatarske umjetnosti "Bihaćko ljeto". Prepoznatljive nijanse novog festivala će tradicionalno, u petnaestodnevnom programu, obojati Bihać umijećima priznatih umjetnika od 22. juna do 5. jula.

Dolaze poznata lica sa pozorišnih dasaka, Filip Juričić, Dragan Marinković Maca, Izudin Bajrović, Milan Pavlović, Moamer Kasumović, Zana Marjanović, Ecija Ojdanić, Zijah Sokolović i mnogi drugi.

Biće odigrani teatarski hitovi, kao što su "Ja, mahalac", "Balkanski špijun u Sarajevu", "Sutra (ni)je novi dan", "Lutka" i ostali.

Muzičke ljubitelje umjetnosti obradovaće koncerti Kemala Montena, Alena Islamovića i po prvi put Zvonka Bogdana, saopšteno je na opštinskom sajtu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.